Bekijk hier ons woningaanbod

Oude Binnenweg 146 B01 / 146 B02 (verhuurd)

 

Op één van de gezelligste autoluwe straten van Rotterdam-Centrum bieden wij twee hoogwaardig gerenoveerde drie-kamer appartementen van 70m2 aan.

De appartementen zijn gelegen op de 1e en 2e etage en beschikken over een royale keuken met kookeiland en eetbar. De keukens hebben o.a. een vaatwasser, inbouwoven, inductieplaat, koelkast en vrieskast. De ruime badkamers beschikken over een dubbel badkamermeubel, handdoekenradiator en inloopdouche.   Er is een apart toilet en door het gehele appartement ligt een eiken vloer. De ramen zijn gestoffeerd met bamboe jaloezieën/rolgordijnen. De woningen zijn geheel voorzien van dubbel glas en van (dim)bare opbouw en inbouwspots. in woonkamers is de schitterende antieke marmeren schouw behouden gebleven. Kortom twee instapklare gestoffeerde appartementen in het centrum van Rotterdam.

De Oude Binnenweg bestond al in het jaar 1454 en fungeert tegenwoordig als het voetgangersgebied tussen de Karel Doormanstraat en het Eendrachtsplein. Over de gehele Oude Binnenweg vindt u meerdere cafés met gezellige terrassen en een aanbod van diverse leuke winkeltjes.

Kenmerken
Huur per maand: € 1.400,–
Service kosten per maand: € 10,–
Borgsom bij aanvang huur: € 2.800,– borg en een maand huur vooruit
Duur huurovereenkomst: 1 jaar voor het eerste jaar daarna maandelijks opzegbaar
Status: beschikbaar
Aanvaarding: per direct beschikbaar
Energielabel aanwezig: in aanvraag
Mechanische ventilatie: ja
Verwarming: eigen CV ketel 2019